Saldırı anında yoldan geçen Fadime Acar hayatını kaybederken, eşi Ali Acar da ağır yaralandı.
Ali Acar ilk tedavisinin ardından Elazığ'a sevk edildi.
Ramiz Demir - Afyonkarahisar
Tunceli'de Atatürk Mahallesi Kanoğlu mevkii Yeni Hastane Kavşağı'nda teröristlerce yola döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan Jandarma Komando Çavuş Ramiz Demir'in Afyonkarahisar'daki baba ocağında hüzün var.
Şehit Ramiz Demir'in, 22 Eylül 2012 Cumartesi günü Tunceli Şehit Mehmet Jandarma Karakolu'na, teröristlerce düzenlenen saldırıda hafif yaralandığı, tedavi için Elazığ Askeri Hastanesine götürüldüğü sırada gerçekleşen patlamayla şehit olduğu öğrenildi.
Şehit Ramiz Demir'in askerliğinin bitmesine 1,5 ay kaldığı ve nişanlısıyla askerlik dönüşünde evleneceği bildirildi.
Kadir Dadaş - Tekirdağ
Kadir Dadaş'ın şehit olmasının ardından, başta memleketi  Karaağaç olmak üzere, Çerkezköy ve beldelerinde derin bir acının dalgalanmasına neden oldu.
Karaağaç Halkı'nı yasa boğan şehit Kadir Dadaş'ın 14 ay önce askere gittiği ve terhisine sadece 40 gün kaldığı öğrenildi.
Bu arada, şehit Kadir Dadaş'ın Çanakkale Savaşı'ndan sonra, Karaağaç'ın verdiği ilk şehit olduğu öğrenildi.
Fatih Küçükterci - Denizli
Tunceli'de meydana gelen terör saldırısında şehit olan 6 askerden biri olan 23 yaşındaki Denizlili er Fatih Küçükterci'nin şehit haberi Tavas ilçesini üzüntüye boğdu.
4 kardeş olduğu öğrenilen Fatih Küçükterci'nin terhisine 45 gün kaldığı belirtildi.
Cuma Karavdut - Yozgat
Tunceli'de şehit olan askerlerden biri olan Uzman Çavuş Cuma Karadvut'un Yozgat'taki baba ocağına ateş düştü.
Evli ve biri 9 diğeri 4 yaşında iki kız çocuğu bulunan Uzman Çavuş Karadavut'un şehit olduğunu ilk etapta resmi kaynaklar doğrulamazken, ailesine şehit haberini eşi Melek Karadavut'un bildirdiği ve ailenin Jandarma Karakoluna giderek olayı doğrulatmaya çalıştığı öğrenildi.
Uzman Çavuş Karadavut'un şehit olduğu haberinin doğrulatılması üzerine Şehidin baba evine bir ambulans gönderildi ve Jandarma personeli eve geldi. Şehidin evi asker ve vatandaşlar tarafından Türk bayraklarıyla donatıldı.
Mümin Koca - Manisa
şehit askerlerden biri olan 21 yaşındaki Jandarma Er Mümin Koca'nın Manisa'nın Akhisar ilçesine bağlı Akselendi beldesinde ikamet ettiği öğrenildi. 11 aylık asker olduğu öğrenilen Koca'nın, Mürivet Koca adın da bir kız kardeşi olduğu öğrenildi.
Tunceli'nin Atatürk Mahallesi'nde şehit olan Koca'nın ikamet ettiği mahallenin isminin de Atatürk Mahallesi olması dikkat çekti. Bekar olduğu öğrenilen Mümin Koca'nın bir seyahat firmasında muavinlik yaptığı belirtildi.
Ahmet Oğul - Kahramanmaraş
Tunceli'de teröristlerin yola döşediği mayının patlatılması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Ahmet Oğul'un Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine bağlı Beyoğlu Beldesindeki baba ocağında hüzün var.
Bu arada Tunceli'de vatani görevini yaptıktan sonra uzman çavuş olarak askerlik mesleğine devam eden Ahmet Oğul'un 6 yıldır Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yaptığı ve 20 gün önce Fatma Oğul ile evlendiği öğrenildi. Oğul'un düğününün ardından yaklaşık eşini baba ocağında bırakarak bir hafta önce görev yaptığı Tunceli'ye döndüğü kaydedildi.