Denizli’de Saltak Caddesi’nde açılan Beyaz Perde, 2013’ün yeni ürünleriyle Denizli halkına hizmet vermeye başladı.
As Group Sahipleri Yusuf Akar ve Davut Sağnak tarafından açılan Beyaz Perde, sezonun en güzel ürünleriyle, güleryüz ve farklı çizgisiyle mekanınıza estetik ve görsellik katıyor. Yusuf Akar, amaçlarını müşteriye sadece perde satmak olmadığını, perde konusundaki bakış açısının pencerelerdeki tül ve kumaştan ibaret olmadığını belirtti.
As Group Sahipleri Yusuf Akar ve Davut Sağnak tarafından açılan Beyaz Perde, sezonun en güzel ürünleriyle, güleryüz ve farklı çizgisiyle mekanınıza estetik ve görsellik katıyor. Yusuf Akar, amaçlarını müşteriye sadece perde satmak olmadığını, perde konusundaki bakış açısının pencerelerdeki tül ve kumaştan ibaret olmadığını belirtti. Akar, “Mekanınıza kişiliğinizi ve zevklerinizi yansıtmak konusunda müşterilerimize ücretsiz iç mimarlık hizmeti de veriyoruz. Perdeyi hakikaten bir iç mimarın yönlendirdiği tarzda sunuyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim için herşeyden önemli, evlenecekleri, evini yenileyecekleri ve işyeri açacak olan herkesi zengin ürün yelpazemizi görmeleri için mutlaka mağazamıza bekliyoruz.” dedi.
As Group sahiplerinden Davut Sağnak ise, mağazalarında; tül ve fon perde, zebra, stor, jaluzi, dikey perde gruplarının bulunduğunu ve perde sistemlerine en güzel modelleri uyguladıklarını belirtti. Sağnak,  “Perde konusundaki ihtiyaçlarınızı yerinde analiz edip, farklı çizgimizi de ortaya koyarak beğeninize sunuyoruz. Asıl anlamı ‘örtmek’ olan perdenin anlamından uzaklaşmadan, perdeyi sanat ve görsellikle birleştirerek, uygun fiyatlarla, söz verdiğimiz zaman içinde itina ile hazırlayıp,  konusunda deneyimli montaj ekibimizle hizmetimizi tamamlıyoruz.” dedi.
Beyaz Perde’de her zevke uygun, değişik model ve renkte el emeğinin ön planda olduğu birbirinden güzel yatak örtülerinin de sergilendiğini belirten Sağnak, hizmetlerinin pazar günleri de devam ettiğini belirtti.