30 Ağustos Zafer Bayramının ve Ramazan Bayramının aynı gün kutlanacak olmasıyla ilgili açıklama yapan Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Necdet Özer yaptığı açıklamada, "Bu yıl Ramazan Bayramı ile birlikte, Türk tarihi açısından büyük önem taşıyan 30 Ağustos Zafer Bayramını da aynı günde kutluyoruz. Başkomutanlık Meydan Muharebesi olarak da adlandırılan büyük zaferimizde yurdumuzu işgal eden düşmanın, işgaline "dur" diyen başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kanlarının son damlasına kadar mücadele vererek bizlere bu zaferi yaşatan aziz şehitlerimizi bir kez daha minnetle anıyoruz.
Ayrıca bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Malum olduğu üzere bu aylar ve bu günler yardımlaşma, dostluk ve kardeşliğin, birlik ve beraberliğin zirveye çıktığı günler oldu. Bunun en güzel örneklerini de ilimizde gördük. Fakat bizler bu güzelliklerin sadece bu aylarda ve günlerde değil de her daim yaşanmasını istiyoruz. Çünkü ülkemizin etrafına baktığımızda hem ticari anlamda hem siyasi hem de ekonomik anlamda bir ateş çemberi olduğunu görmekteyiz. Dolayısıyla hem tedbirli hem de birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan güçler karşısında dikkatli olmak durumundayız.
Dargınlıkların, kırgınlıkların sona ererek saygı ve sevginin ön plana çıktığı Mübarek Ramazan Bayramımızın heyecanını da yaşıyoruz. Bayramımız tüm İslam aleminin bayramıdır. İlimizde ve ülkemizde barış ve bütünlük içinde güzel bir bayram geçireceğimize inanıyorum.
Türk milleti olarak bu büyük zaferimizi ve Ramazan Bayramımızı büyük bir coşku içinde kutluyor, sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar karşılamanızı diliyorum." dedi.