Sarayköy Belediyesi Çok Amaçlı Salon’da verilen yemeğe Başkan Özbaş’ın yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri Ersin Uz, Hakan Gültekin ve Engin Gültekin de katıldılar.
Denizli’de elde edilen başarılı sonuçlarla nisan ayında yapılacak olan Bölge Finalleri’ne gitmeye hak kazanan halk oyunu topluluklarını tebrik eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “Bugün bu güzel ortamda sizlerle ve kıymetli velilerimizle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Pazar günü sizleri izlerken hepimiz çok gururlandık. Okullar bazında hem Atatürk Ortaokulumuz hem de 24 Mayıs İlkokulumuz birinciliklerin sahibi oldular. Kulüplerde de belediye olarak destek verdiğimiz Sarayköyspor Halk Oyunları Topluluğu kupaları ilçemize getirdiler. Bu sebeple ben hem sizlere, hem sizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen kıymetli ailelerinize teşekkür ediyorum. Sizlerin bu başarılarınızda en büyük paylardan birine sahip olan Ömür Günay Hocamıza ve yardımcılarına da ayrıca teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.” Dedi. 

'BU AZİM DAHA BİRÇOK ŞAMPİYONLUĞUN HABERCİSİ'

Türkiye Şampiyonluğunu hedef olarak belirten Başkan Özbaş “Bölgemizin vazgeçilmez kültürü olan halk oyunlarımızı ilçemizde yaşatıp, bizlere bu güzelliği seyretme fırsatı veriyorsunuz. Her zaman söylüyorum sizin başarılarınızın ölçüsü asla aldığınız kupalar değil, bu gelenekleri yaşatmanız ve gelecek nesillere aktarılmasına katkı yapmanızdır. Ama görüyorum ki sizlerin bu çalışması, bu azmi daha birçok şampiyonlukların geleceğinin habercisidir. Ben sizlere nisan ayında yapılacak olan Ege Bölge Finalleri’nde başarılar diliyor, bu geceye katılan sizlere kıymetli ailelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.” Dedi.