OSMANİYE (CİHAN)- Osmaniye İlim Sanat Kültür Derneği, Evde Karakter Eğitimi Komisyonu tarafından Ahmet Şekip Ersoy Konferans Salonu'nda çocuk şenliği ve evde karakter eğitimi çalışmasının yılsonu programı düzenlendi.
Çocukların Kur’an-ı Kerim okumasıyla başlayan program Anadolu Platformu Eğitim Komisyonu Başkanı Süleyman Dağ’ın açılış konuşmasıyla devam etti.
Dağ konuşmasında Evde Karakter Eğitimi Programının önemli bir proje olduğunu belirterek, “Eğitim bir süreç işidir. Bizler evlatlarımızın okuldan arta kalan zamanlarını en iyi bir şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz” dedi.
Anadolu Platformu Evde Karakter Eğitimi Komisyonu Başkanı Yunus Eren ise “Bizler, çocuğun din eğitimi ihtiyacının karşılaması konusunda velilerimize yardımcı oluyoruz. Güzel bir dünyaya ulaşmanın tek yolu çocuklarımızı iyi yetiştirmektir. Onların ellerinden sıkıca kavramalı ve emanete sahip çıkabilecek ehil insanlara teslim etmeliyiz.” dedi.
Programın devamında çocuklar Elif-Be şarkısı, sağlık tiyatrosu, biz dünya çocuklarıyız şarkısı, Hacivat-karagöz gösterisi, birlik tiyatrosu, ilahiler, slayt gösterisi, Zarif şiirler, müzikal, dua treni gibi gösterileri sundular
Şenlik, evde karakter eğitimde görev alan hocalara plaket takdimi ve hediye sunumu ile son buldu. CİHAN