Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 800 yıllık geçmişe sahip tarihi Kaleiçi Çarşısı'nı gezerek esnafları ziyaret etti. Başkan Zolan'a başkan yardımcıları Ali Değirmenci, Mustafa Gökoğlan, Nilgün Ök, bazı meclis üyeleri, ilgili daire müdürleri ile Kaleiçi sakini esnafı eşlik etti.

ESNAF VE VATANDAŞDAN BÜYÜK İLGİ

Kaleiçi Çarşısı'nın hemen girişinde esnafların sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Osman Zolan, tek tek mağazaları gezerek esnafla sohbet etti. Birçok esnaf, bir şeyler ikram etmek için Başkan Zolan’ı işyerlerine davet etti. Tarihi çarşıda alış veriş yapan vatandaşlar da, Başkan Zolan'la tokalaşıp sohbet etti. Özellikle çocuklar Başkan amcalarıyla fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştılar.
Esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Başkan Osman Zolan, Tarihi Kaleiçi Çarşısı'nın tarihi öneminin yanı sıra kent ekonomisi açısından da önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, esnafların gelecek günlere güvenle bakması için çalıştıklarını söyledi. Başkan Zolan, önümüzdeki dönemde hayata geçirecekleri projelerin ardından tarihi çarşının tam bir cazibe merkezi olacağını kaydetti.