Yüz binden fazla katılımın olduğu kampanyanın çekilişi eğlenceli görüntülere sahne oldu. Sevilen sunucu Ali Tınaz, çekilişi izlemeye gelen izleyiciler arasından  seçtiği misafirleri hem eğlendirdi hem de onlara birbirinden güzel hediyeler kazandırdı. Ali Tınaz’ın sorduğu sorulara doğru cevap veren ziyaretçiler, tabletten kahve makinesine, hediye çeklerinden elektrikli ev aletlerine kadar onlarca hediye kazandılar.

Mercedes talihlisine telefonla bağlantı kuruldu, talihli inanamadı
Noter huzurunda halka açık olarak gerçekleştirilen çekilişte şanslı kupon numarası sahibi Mihriban Çoban'a telefonla ulaşıldı. Ali Tınaz'ın araç kampanyasında talihlisinin kendisi olduğunu söyleyince talihli Mihriban Çoban kendisine şaka yapıldığını düşündü ve inanamadı. Çekilişi izlemeye gelen ziyaretçilerin kendisini tebrik etmek için alkışladığında sevincini dile getiren Çoban, Teras Park'a geldi. Mihriban Çoban, Teras Park'a geldiğinde ziyaretçilerin alkışları ile karşılandı,  ve kampanyada kazandığı Mercedes CLA200 aracın anahtarını alkışlar eşliğinde  Teras Park Alışveriş Merkezi müdürü Osman Koçaslan'dan aldı. 

"Alışverişlerimizi sürekli Teras Park'tan yapıyorduk, artık daha da severek geleceğiz"
Eşi ve çocukları ile Teras Park’a gelerek aracını teslim alan, Mercedes talihlisi Mihriban Çoban, alışveriş yapmak için sürekli Teras Park'ı seçtiklerini belirtti ve "araç kampanyasına ailecek heyecanla ve merakla katıldık. Eşim ve çocuklarımla birlikte Teras Park'ta alışverişimizi yapıp kampanyaya katılmak için fişlerimizi işletiyorduk. Kızımın şansına Denix mağazası’ndan  satın aldığımız cep telefonu sayesinde Mercedes sahibi olduk. Teras Park yönetimine çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar  severek geldiğimiz Teras Park Alışveriş Merkezi  bizim için daha fazla severek geleceğimiz ve duygusal bağlılığımızın olduğu bir alışveriş merkezi haline geldi. Bana çıkmaz diyerek bu tür kampanyalara katılmayanlar muhakkak katılmalı." dedi.