Olay, 15 Mayıs mahallesi 720 sokakta meydana geldi. Madde bağımlısı Ü.U.K,aldığı maddenin etkisiyle yapımı devam eden 5 katlı binanın çatısına çıkarak, çatıda bulanan kiremitleri yolda bulunan araçların üstüne attı.

Mahalle sakinlerinin olayı polise bildirmesiyle, olay yerine gelen polis, Ü.U.K’I yakalayarak gözaltına aldı. Olayda 2 araçta maddi hasar meydan geldi. Daha önce 4 kere hapse girip çıktığı belirtilen Ü.U.K’ın, sicilinin kabarık olduğu daha önce Eski belediye sanat merkezinde silahla bir kişiyi rehin aldığı,2 ay önce intihara kalkıştığı ve yine aynı ay içerisinde oturdukları evi ateşe verdiği ortaya çıktı.

BABASININ FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI
Ü.U.K’ın babasının söyledikleri ise yürekleri burktu.Oğlunun dün akşam hapisten çıktığını söyleyen Baba Zafer K.,’’Ben bu yaşanan olaylardan dolayı çok üzgünüm. Oğlumun yaptığı şeylerden bende rahatsızım. Geçtiğimiz aylarda sırf bu yaşananlardan dolayı intihara kalkıştım.Devlet Yetkililerimiz ne olur oğluma yardım etsin,tedavisinde yardımcı olsun.Ben oğlumun iyi olmasını,zor günlerimde yanımda durmasını istiyorum’’diye konuştu.
Arabası zarar gören eski 15 Mayıs Mahallesi muhtarı Süleyman Ök ise,’’Mahalle sakinleri olarak sakinleri devletin bu olaya bir çözüm bulmasını istiyoruz yaşadığımız bu olay ilk değil. Cumadan çıktım aracımın paramparça olduğunu gördüm. Babası da burada perişan mahalleli olarak devlet yetkililerden yardım istiyoruz. ‘’dedi.

MAHALLE SAKİNLERİ VALİLİĞE GİDEREK YARDIM BAŞVURUSUNDA BULUNACAK
Mahalle sakinleri ise bu olayla ilgili Valiliğe gideceklerini dile getirerek,’’ Biz bu aileye her zaman yardımcı olduk. Halada oluyoruz.Ama bu yaşananlardan dolayı rahatsız oluyoruz. Babasına ailesine zarar verecek diye korkuyoruz. Bununla ilgili Valimizden yardım istiyoruz.’’dedi.