Bolu'da yapılan Yarışmaya 11’i yabancı, 75 uluslararası şef ve 480’e yakın öğrenci katıldı. 10 üniversite, 20 lise, Azerbaycan, Kıbrıs, Romanya, Yunanistan gibi birçok ülkenin katıldığı yemek yarışmasına Tavas Meslek Yüksek Okulu, 9 kategoride temsil edildi. Öğrenciler; 2 altın, 13 gümüş, 19 bronz, 4 merit ve En İyi Üniversite Ekip yarışmasında 3.lük kupasının sahibi oldular.

Tavas Belediyesi toplantı salonunda öğrencilerle bir araya gelen Başkan Akyol, “İzzet Baysal 2. Uluslararası Mutfak Günleri yarışmasında öğrencilerimiz, ilimize, ilçemize bu güzel ve anlamlı ödüllerle dönüp bizlere nezaket ziyaretinde bulunmaları bizleri onurlandırdı. Tavas kültürünün, mutfağının, değerlerinin ve aşçıların tarihsel yönüyle günümüze getirilen kısmı ile ilerleyen zamanlarda çalışmalarımız olacak. Bu şekildeki ulusal ve yerel bazda ki yarışmalara desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bu çalışmalarda emeği geçen hocalarımıza ve gençlerimize hakikaten cesaretlerinden, bu istek ve arzularından dolayı canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Akyol ve öğrenciler toplu fotoğraf çektirerek, ileriki zamanlarda yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.