ANTALYA (CİHAN)- Sözleşmeli memura kadro düzenlemesi ile kadroya alınan Alanya Can Anaokulu Öğretmeni Pınar Özbayındır (31), bu sevinçli haberin oğlunun doğum gününe denk gelmesiyle, bu mutlu günü yaş pasta keserek kutladı.
Alanya Can Anaokulu’nun Sözleşmeli Öğretmeni Özbayındır, 250 bin kişinin heyecanla beklediği, sözleşmeli memurların kadroya alınmasına ilişkin düzenlemenin Resmi Gazete‘de yayımlanarak kadroya girmesine çok sevindiğini belirtti. Özbayındır, bu mutlu günün, oğlunun doğum günü olan 05.06.2011 tarihine denk gelmesiyle iki doğum günü birden yaşadığını dile getirdi.
Kadroya girmenin sevinciyle yeni doğmuş kadar sevindiğini belirten Özbayındır, bugünün anısına Harbor Restoran’da ailesi ve okulda yasadan dolayı kadroya giren birkaç arkadaşıyla birlikte doğum günü pastası kesti. 1 yaşına giren oğlu Çınar Özbayındır ile birlikte yaş pastayı kesen anne, bu sevinçli habere vesile olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ettiğini dile getirdi.
Günlerdir bu sevinçli haberi beklediğini kaydeden Özbayındır, “Başbakan Erdoğan’a ne kadar teşekkür etsem az. Bugün aynı zamanda oğlumun doğum günü. Bundan dolayı sanki yeniden doğmuşum gibi çok sevinçli olduğum için oğlumun doğum günü ile birlikte 2 doğum gününü birlikte kutluyorum.” dedi.
Çınar Özbayındır’ın doğum gününe anneannesi Leyla Özgül, dayısı Çağlar Özgül, öğretmen teyzesi Dilek Saygı, kuzeni Gülçin Akcan ve annesinin okul arkadaşları katıldı. Yaş pastanın kesiminden sonra davetliler minik Çınar’a hediyelerini verdi. CİHAN