Kur'an'ın Anlamıyla Buluşmak (KAB) Platformu başkanı Av. İsmail Yıldız ve genel sekreteri Abdurrahman Katlan, 28 Nisan 2012 günü bir dizi etkinlik için Denizli'de bulundular.

İlk olarak Anadolu Ajansı'na bir demeç veren platform yetkilileri, ardından Hizmet Gazetesi ve iha haber ajansı yetkilileri ile bir araya gelerek Kur'an'ın anlamıyla buluşmanın gerekliliğini anlatan ve platformu tanıtan bir görüşmeyi gerçekleştirdiler.

Ardından HOROZ FM'de yayınlanan bir aktüel programına canlı yayın konuğu olan Yıldız ve Katlan, Kur’an nedir, nasıl bir kitaptır ve niçin indirilmiştir konusuna değindiler. Platform tarafından yaptırılan ankete de yer verilen programda dinleyicilere, Kur'an'ın anlaşılmasının toplumda ne gibi olumlu değişikliklere sebep olacağını anlattılar. Horoz Medya yetkilileri ile de bir araya gelerek açıklamalarda bulundular.

Aynı gün öğleden sonra Rrt tv'de "İslam ve Biz" programına katılan Yıldız ve Katlan, Denizlililer'e Rabbimizin son mesajını hakkıyla idrak etmenin önemi ve mükafatı ile www.kuranimiz.net sitesinin özelliklerinden bahsettiler.

Son olarakBizimiller radyo'da "Özel Söyleşi" programına konuk olan yetkililer, e-eğitim çalışmalarının önemine vurgu yaptılar.
 
Gittikleri her yere ve katıldıkları her programda görüştükleri kimselere içinde meal, broşür, kitapçık ve tanıtım CD'leri ile animasyon filmleri olan çantaları hediye eden başkan Yıldız, ileriki günlerde Anadolu’nun muhtelif vilayetlerinde bu tür programlara devam edeceklerini belirtti.