Açıldığı günden bu yana binlerce ihtiyaç sahibine ulaşan Sevgi Eli, Acıpayam’a bağlı Oğuz ve Bademli mahallelerinde yardım elini uzatarak vatandaşları sevindirdi. Acıpayam Belediyesi Sevgi Eli Şubesi Ramazan Bayramı'nda 1 vatandaşı huzur evine yerleştirirken, bir ailenin evinin eşyalarına  yeniledi.
Oğuz Mahallesi'nde yalnız  başına yaşayan, ihtiyaçları  mahalleli  tarafından karşılanan 92 yaşındaki Ömer Öğünç,  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Denizli Huzur evine yerleştirildi.

EVİ YANAN AİLEYE YARDIM
Geçtiğimiz Haziran ayında Bademli mahallesinde evi yanan Tekin ailesinin tamamlanan evine mobilya, halı, koltuk gibi  ihtiyaç malzemeleri ile katkıda bulunuldu.
Mağdur olan Tekin ailesi yardım dolayısıyla  Sevgi Eli ve diğer katkı sağlayanlara teşekkür etti.
Acıpayam Belediyesi Sevgi Eli Şubesi Başkanı Nurten Elçin, ‘’ Acıpayam Belediyesi Sevgi Eli Şubesi olarak bu mübarek Ramazan Bayramında ihtiyaç sahiplerimize ulaşarak onlara yardım elimizi uzattık. 11. Yılımıza girdiğimiz Sevgi Elinde şimdiye kadar binlerce ailemize yardımlarımızı ulaştırdık. Bu bayramda da Ömer amcamızı Huzur Evine, Tekin ailesine de eşya yardımında bulunarak iki bayram sevincini yaşattık. Açıldığımız günden bu güne kadar desteklerini esirmeyen hayırsever tüm kardeşlerimize, Denizli Büyükşehir Belediyesi Osman Zolan’a, Denizli Sevgi Eli Şube sorumlusu Selma Yıldız’a ve Acıpayam Belediyesi Sevgi Eli Şubesi olarak her zaman yanımızda olan Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ve emekçi işçi kardeşlerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.