Denizli'nin Pamukkale İlçesi İncipınar Mahallesi Zibeyda Hanım Caddesi'nde bugün hız ve dikkatsizlik sonucunda meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre kaza, seyir halinde olan 20 R 9225 plakalı araç, sağ tarafta park halinde olan 20 B 0528 plakalı aracın yola çıkıı esnasında dikkatsizlik sonucunda yan taraftan çarptı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybedeb 20 R 9225 plakalı araç sürücüsü park halinde olan 20 D 7755 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle 20 D 7755 plakalı araç kaldırıma çıktı. 3 aracın karıştığı zincirleme kazada araçlarda maddi hasar meydana gelirken 20 R 9225 plakalı araç sürücüsü de yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar hemen yardıma koştu ve durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan müdahalenin ardından yaralı sürücü tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.
Kaza dolayısıyla yol bir süreliğine tek şeride düştü. Olay yerine çağrılan çekici yardımıyla kazalı araçlar kaldırıldıktan sonra yol tekrar trafiğe açıldı.

Olay yerine gelen polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.