Yapılan birebir görüşmeler ile vatandaşların talep ve sorunlarına yönelik çözüm üretileceğinin altını çizen Başkan Zolan, "Sorunlar karşısında çözüm üreten bir belediye olmak için çalışmaya devam ediyoruz. Amacımız vatandaşımızın mutlu olmasını sağlamak" dedi. 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın katılımı ile her ayın ilk Salı günü düzenlenen ve bu ay ikincisi gerçekleştirilen halk gününe vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Halk Günü'ne gösterilen ilginin kendisini mutlu ettiğini dile getiren  Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Halk günü buluşmaları kapsamında vatandaşımız ile bir araya gelmek beni mutlu ediyor. Bu ay ikinci Halk Günü buluşmamızı gerçekleştiriyoruz. Bu buluşma daha kalabalık bir ortamda gerçekleşiyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak her ayın ilk Salı günü halkımız ile buluşacağız. Bizim için her gün halk günü aslında. Çünkü her zaman halkımız ile iç içeyiz ama bugün daha özel. İnsanlarımız buraya geldiğinde randevu almadan mutlaka benimle görüşüyorlar ve sorunlarını taleplerini bana iletiyorlar. Tabi ki günlük yoğunluk içerisinde görmediğimiz, gözden kaçırdığımız hususlar olabiliyor. İnsanlarımızın bize anlatamadığı ifade edemediği dertleri oluyor. Halk günü bu nedenle gerek halkımız gerekse bizim için büyük bir fırsat" dedi.

"Hedef Denizli insanının mutluluğu"
Denizli insanının mutluluğu için gece gündüz çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Başkan Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü:"  Halk Günü ile halkımızın mutlu olmasını sağlamaya çalışıyoruz. Dertlerine derman olmak istiyoruz. Halkımızın sorunları karşısında belediye olarak elimizden gelen bir şey varsa bunu yapmak adına tüm ekibimiz ile birlikte çalışıyoruz. Bunun yanı sıra vatandaşlarımızın birimlerimiz ile ilgili sorunları karşısında direk talimatlarımızı vererek anında çözüm bulmaya çalışıyoruz. Her şeye çözüm bulmak tabi ki mümkün değil ama biz Büyükşehir Belediyesi olarak sorunları en azından asgariye indirmeye çalışıyoruz. Halk günlerine katılarak çalışmamıza destek veren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Uygulamamız başarılı bir şekilde devam edecek. Biz bu görevde olduğumuz sürece Halk günlerinde halkımız ile buluşmaya devam edeceğiz."

Başkan Zolan, "Halk günlerine vatandaşlarımızı bekliyorum"