HATAY (CİHAN)- Türk pop müziğinin genç yeteneklerinde Yusuf Güney, Hatay’ın İskenderun ilçesine bağlı Karayılan beldesinde verdiği konserle gençleri coşturdu.
Karayılan Belediyesi tarafından bu yıl birincisi düzenlenen ve 4 gün süren Ramazan şenliklerinin son gününde sahne alan Türk pop müziğinin sevilen sanatçısı Yusuf Güney, konseri izlemeye gelenlere coşku dolu anlar yaşattı.
Hatay’ın çevre ilçelerinden de gelen geçler Yusuf Güney’e sevgi gösterisinde bulundular. Sanatçısın sahneye girişi ve sahneden çıkışı esnasında ise izdiham yaşandı. Gençler sanatçıya ulaşabilmek için yoğun çaba sarf ettiler.
Konser sonrasında ise bir konuşma yapan Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, “Ramazan şenikleri kapsamında dört gün süre ile Ahmet Özhan, sema gösterileri, Orhan Hakalmaz ve son günde de gençlerimiz için Yusuf Güney kardeşimizi beldemize davet ettik ve bizi kırmayıp geldiler. Ramazan şenliklerimiz önümüzdeki yıllarda da daha kapsamlı olarak devam edecek” dedi.
Başkan Yurtman konsere katılan sanatçı Güney’e çiçek ve plaket takdim etti. Konseri izlemeye gelen gençler ise gece boyunca Güney’in söylediği şarkılarla unutulmaz anlar yaşadılar. CİHAN