Ramazan ayında gelenekselleşen mahalle iftarları ile kent insanını buluşturan Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kez gönül sofrasını Sevindik Mahallesi’nde kurdu. Huzur, hoşgörü ve paylaşmanın ortak noktası olan gönül sofrasına katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşlarla tek tek selamlaşarak, ramazanlarını kutladı. Başkan Zolan, “Güzel bir ramazan geçti. Vatandaşlarımızla aynı sokakta aynı sofrada gönüllerimiz buluştu. Ramazanın manevi atmosferini doyasıya yaşadık. Bugün Sevindik’te vatandaşlarımız olağanüstü ilgi gösterdiler ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Sevindik’te yaptığımız birçok iş var. Yapmamız gereken de birçok güzel işler olacak. Bu yapılması gereken yeni projelerle ilgili planları muhtarımızla, mahalle sakinlerimizle değerlendiriyoruz” dedi.  

Denizli halkını Delikliçınar Meydanı’nda yapılacak geleneksel bayramlaşma törenine davet eden Başkan Osman Zolan, “Vatandaşlarımızla bayramlaşmak için saat 17.30’da, Büyükşehir Belediyesi’nin önünde olacağız. Vakti uygun olan herkesi bekliyoruz” dedi. Başkan Zolan, bayramda aile büyüklerinin, yakınların, ihtiyaç sahiplerinin ve vefat edenlerin unutulmaması gerektiğini ifade ederek, yolculuğa çıkacak vatandaşların trafik kurallarına uymalarını istedi; “Sevdiklerinizi ve bizleri üzmeyin. Kimsenin burnu kanamadan 9 günlük tatil tamamlansın” diye konuştu.


Belediye otobüsleri 2 gün ücretsiz

Başkan Osman Zolan, bayramı Denizli’de geçirecek vatandaşları için ise; “Vatandaşlarımızın bayram ziyaretlerini daha rahat yapabilmesi ve maddi anlamda sıkıntı çekmemeleri için her bayram olduğu gibi belediye otobüslerimizi 2 gün ücretsiz yaptık” dedi.