BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR
 Müstakil Sanayi ve İşadamları Derneğinin gençlik kurulunun (Genç MÜSİAD) Denizli Şubesinin yeni yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Tüm Sanayici ve İşadamları Derneğinin gençlik kurulu (Genç TÜMSİAD)  Denizli Şubesi adına konuşan Başkan yardımcısı Alper Kutlu, her iki derneğin de aynı amaç ve hedefle çalışan kardeş dernekler olduğunu söyledi. Kutlu, “Hem Genç MÜSİAD, hem Genç TÜMSİAD kent ve ülke geleceğini düşünerek çalışan dernekler. İki derneğin de hedefleri aynı. Ülkemizi ve memleketimizi daha ilerilere taşımak için gayret gösteriyoruz. Biz de bu iki derneğin kaynaşması gerektiğini düşündük, Hem yeni yönetime hayırlı olsun hem de tanışalım istedik. Birlikten güç doğacağına inanıyoruz, bu yüzden ortak adımlar atmak istiyoruz, Seklinde sözlerine başladı.

İHRACAT İÇİN BİRLİKTE HAREKET ŞART
Genç TÜMSİAD olarak Denizde yeni kurulduklarını, yapılanmalarını yeni yeni tamamladıklarını söyleyerek sözlerine devam eden Kutlu, “Genç MÜSİAD’ın temelleri çok sağlam ve geçmişini uzun yıllara dayanıyor, bu yüzden Genç MÜSİAD’da bulunan arkadaşların tecrübe ve önerilerinden faydalanmak bize güç katar. Genç TÜMSİAD olarak şehrimize ve Ülkemize faydalı olmak istiyoruz, önümüzdeki dönemde en büyük hedefimiz genç girişimcileri ihracat’a yöneltecek çalışmalar yapmak. Genç girişimcilerin ihracat potasında yer almaları için uluslararası fuarlar çok önemli, bu yüzdende Genç TÜMSİAD olarak dünyanın neresinde olursa olsun hangi sektörle alakalı olursa olsun nerede bir fuar var ise katılmayı hedefliyoruz. KOSGEB bu tür girişimlerde ulaşım ve konaklama masraflarının yüzde 50,sini karşılıyor, bizde Devletimizin sunduğu bu tür imkânlardan yararlanarak ülkemize katkıda bulunmak istiyoruz, fuarlarda iş bağlantıları yapılıyor, genç arkadaşlarımızın vizyonu genişliyor. Genç TÜMSİAD olarak Genç MÜSİAD ile bu tür faaliyetleri birlikte gerçekleştirmek isteriz” diyerek sözlerini noktaladı.

HERTÜRLÜ DESTEĞE Ve ORTAK PROJELERE HAZIRIZ

Genç MÜSİAD Denizli Şube Başkan yardımcısı Nazım Dinç de, Genç TÜMSİAD’ın yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Genç TÜMSİAD Denizli Şubesini yakından takip ettiklerini ve çok başarılı bulduklarını belirten Dinç “Genç MÜSİAD ve Genç TÜMSİAD’ın misyonları aynı,  her iki dernekte genç girişimcilere yol göstererek Ülke ekonomisine katkıda bulunurken, Milli ve Manevi değerleri ön plana çıkartarak gençlerin ahlaklı ve prensip sahibi iş adamları olmalarını sağlamak. Biz Genç MÜSİAD olarak bu güne kadar elde ettiğimiz tecrübe ve her türlü birikimi Genç TÜMSİAD ile paylaşmaya hazırız. Birlikte ortak projeler yapmak bizi de memnun eder, özellikle yurt dışı gezi programlarını birlikte organize edebiliriz. Genç MÜSİAD olarak yurt dışında 14 ülkede derneğimizin şubeleri faaliyet göstermekte, buralarda bulunan dernek şubelerimizin rehberliğinde özellikle Avrupa’da bulun büyük sanayi tesislerini ziyaret edebiliriz. Bu tür geziler yeni fikirlere ve girişimlerin önünü açıyor” diye sözlerini sürdürdü.
Genç MÜSİAD Denizli şubesi olarak Genç TÜMSİAD Denizli şubesini ağırlamaktan duydukları memnuiyeti dile getirerek sözlerini noktalayan Dinç, kendilerinin de en kısa zamanda Genç TÜMSİAD Denizli şubesine ziyarette bulunacaklarını belirtti.