Uşak’ta dün bir fabrikanın muhasebe işkerini yapan Osman Aslan’ı ateşli silahla yüzünden vurarak ağır yaralanmasına neden olan şüpheliler adliyeye sevk edildi. 
Edinilen bilgiye göre olay dün saat 14:00 sularında Uşak merkez Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 3. Gün sokak üzerinde meydana geldi. Sebebi henüz tam olarak bilinmeyen nedenden dolayı B.S. , M.G. ve E.Y. isimli şüpheliler, Osman Aslan’ı ateşli silahla yaralayarak olay yerinden kırmızı bir araçla kaçtılar. Ağır yaralanan Osman Aslan olay yerine gelen 112 ambulansı ile tedavisi için önce Uşak Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahalesi sonrası tedavisi için Celal Bayar Üniversitesi’ne sevk edildi. Aslan’ın hayati tehlikesinin sürdüğü gelen bilgiler arasında.
Polisin başlattığı çalışması sonrası şüpheliler B.S. , M.G. ve E.Y. yakalanarak emniyette götürüldüler. Emniyetteki işlemlerden sonra Adliyeye sevk edilen şüphelilerden B.S. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, M.G. ve E.Y. ise adli kontrol şartı olarak serbest bırakıldı. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.