Antalya’nın Kemer ilçesinde, boşandığı eşinin kız kardeşiyle bir süre birlikte oturduğu öne sürülen şahıs, üç ay önce evlenen eski baldızına kurşun yağdırdı. Olayda 36 yaşındaki Zeynep Y. hayatını kaybederken, cinayetten sonra kaçmaya çalışan katil zanlısı Mustafa H, jandarma tarafından yakalandı.
Olay, Antalya'nın Kemer ilçesi Kuzdere Mahallesi'nde sabah 07:30 sıralarında meydana geldi. Zeynep Y.'a, çalıştığı otelin servisini beklerken eski eniştesi Mustafa H. tarafından pompalı tüfekle ateş edildi. Olayda servis aracını beklediği evin bahçesine kaçmaya çalışan Zeynep Y., tel örgülerle sarılı balkonun köşesinde sıkıştı. Beş el ateş ettiği belirtilen katil zanlısının tüfeğinden çıkan kurşunlardan biri boynuna diğeri karnına isabet eden Zeynep Y olay yerinde can verdi.

KAÇARKEN YAKALANDI
Eski baldızını öldürdükten sonra otomobiliyle kaçmaya çalışan katil zanlısı Mustafa H., Antalya'ya giderken Beldibi'nde yakalandı. Olay yerinde Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından Kemer Devlet Hastanesi morguna getirilen Zeynep Y.'ın cenazesi, daha sonra Antalyaa Adli Tıp morguna götürüldü.

KORUMA TALEBİ VARDI
Katil zanlısı Mustafa H.'un daha önce Zeynep Y’nin kız kardeşiyle evli olduğu ancak boşandığı, boşandıktan sonra bir süre Göynük'te Zeynep Y. ile birlikte oturduğu iddia edildi. Mustafa N.’nin, Zeynep Y.'ın üç ay önce evlenmesine karşı çıktığı ve tehdit ettiği ileri sürüldü. Zeynep Y.'ın ve eşi Ahmet Mutlu Y.'ın Kemer Kaymakamlığına, Kemer Cumhuriyet Savcılığı ve Jandarma Karakol Komutanlığına başvurarak koruma istedikleri öğrenildi.