İstanbul'da dün akşam düzenlenen bombalı saldırıda şehit sayısı artmaya devam ediyor. DTO'dan yapılan açıklamaya göre 38 kişi bu saldırıda şehit oldu. Konuyla ilgili bir açıklama yapan, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, “Terör asla amacına ulaşamayacak, ülkemize ve milletimize diz çöktüremeyecekler. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi.

Dün oyanan Beşiktaş-Bursaspor karşılaşmasının hemen sonrasında çevik kuvvet ekiplerinin bulunduğu araca yönelik yapılan hain saldırıda 38 kişinin şehit olduğunu, 155 kişinin de yaralandığını üzülerek öğrendiklerini ifade eden Başkan Erdoğan, “Terörü lanetliyoruz. Ülkemizi hedef alan bu saldırılar bizi yıldıramayacak. Biz, milletçe diz çökmeyeceğimizi, terör örgütlerine ve özellikle de arkalarındaki küresel güçlere haykırmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Türkiye’yi hedef alan saldırıların birlik, beraberlik ve huzurunu bozamayacağını vurgulayan Başkan Erdoğan, “Şehit ateşleri, yüreğimize düştü. Ancak milletçe dimdik ayaktayız. Ülkemiz büyük badireler atlatmaya devam ediyor. Gezi olaylarıyla başlayan 17-25 Aralık, 15 Temmuz işgal girişimi ve son olarak ekonomi üzerinden devam eden ülkemiz üzerindeki oyunlar, maalesef bombalı saldırılarla sürdürülüyor. Biz millet olarak topraklarımıza her zaman sahip çıktığımızı gösterdik. Terör örgütleri ve arkasındaki küresel güçler de bilsinler ki ‘Türkiye diz çökmeyecek’. Terör asla amacına ulaşamayacak.” diye konuştu.

“Teröre karşı yürütülen mücadelenin karlılıkla devam etmesinin çok önemli olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır.” diyen Erdoğan, sözlerini şöyle tamamladı: “Terörü ve bundan medet umanları lanetliyorum. Hain saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralılarımızın da bir an önce sağlıklarına kavuşmaları için acil şifalar diliyorum.”