Denizli Acıpayam İlçesindeki, görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak ve elektrik iletimini daha güvenli hale getirmek amacıyla gerçekleştirilen, “Yerinde Yenileme ve İyileştirme” çalışmaları kapsamında elektrik hatlarının yer altına alınması ile birlikte ilave trafo hatlarıyla yüksek gerilim hatları güçlendiriliyor.
İlçede Emniyet Kavşağı yanından başlayarak Köprü Başı Kanal Caddesine kadar olan elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları hızla devam ediyor.
Aydem yetkilileri ikinci etapta Kasaplar Sokağı, Eski Hastane Caddesi, Oto Garaj üstü ve Çiftlik Caddesinde çalışmaların devam edeceğini belirttiler.
Acıpayam Çamlık Mahallesi Hastane yolu üzerinde 2013 yılında başlatılan çalışmaların ilçe geneline yayıldığını belirten Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Alt yapı ve elektrik hatlarının yer altına alınma çalışmalarının tamamlanmasının ardından Belediye olarak kaldırım ve peyzaj düzenlemelerini yapacaklarını belirtti.
Şevkan, ‘’Böylece hem görüntü kirliliğinden hem de tehlikeli elektrik hatlarından kurtulmuş olacağız. Çalışmalarından dolayı Aydem'i destekliyoruz. Artık Acıpayam modern bir kent görünümü kazanıyor. Geleceğin şehrini kurmak için çalışıyoruz" dedi.