Denizli’de hava sıcaklığının düşmesiyle bacalardan dumanlar yükselmeye başladı. Şehir merkezinde ısınmak için en büyük kolaylık olan doğalgazın az faturalı dönemi bitti. Yazın sıcak su, tüp dahil aylık 10 ile 20 TL arası gelen doğalgaz faturaları bu tarihten itibaren 3 basamaklı, cüzdanları zorlayan rakamlara ulaşacak. 

Denizli’de hava sıcaklığı sıfırın altında 5 derecelere ulaştı. Denizli’nin rakımı yüksek olan ilçelerinde soğukluk daha fazla olurken kar yağdı dedikoduları başladı. 

Bu yıl ilk defa kış saati uygulamasına geçilmemesiyle güneş doğmadan 1 saat önce okul yolunu tutan ve servislere binen öğrencilere bir soğukların başlaması da eklenince zorlu bir eğitim öğretim yılının geçeceği ortaya çıktı. 
Öte yandan, Çameli Tarım İlçe Müdürlüğü, zirai  faaliyetlerin ve seracılığın devam ettiği bazı kesimlerde zirai don olayına karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulundu. Perşembe gününe kadar zirai faaliyetlerin ve seracılığın devam ettiği bölgelerde orta şiddette zirai don olayı beklendiği belirtildi. 

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre Denizli’de hava sıcaklığı Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri biraz normalleşecek, takip eden günlerde ise soğukla yaşamaya alışacak.