Denizli Servergazi Devlet Hastanesi’nde doğum yapan annelerin daha rahat etmesi ve çocuklarını emzirmesi için Anne Oteli açıldı. 
Anne Oteli’nin açılış törenine Denizli Valisi Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli Milletvekilleri Nurcan Dalbukda ve Nihat Zeybekci, hastane içinde Anne Oteli’ni yaptıran Nevzat Özel ve hastane yönetimi katıldı. 
Servergazi Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzman Doktor İbrahim Görüşen yaptığı konuşmada, Türkiye’nin 2023 vizyonu çerçevesinde bu otelin hizmete girdiğini belirterek şöyle konuştu: "10 yataklı bu yerin amacı erken doğmuş ya da ilçelerden gelenlerin bakımlarını yoğun bakımda zaten sürdürüyoruz. Annelerin daha rahat emesi için biz de böyle bir yer yaptık.Daha konforlu, daha rahat ortamda anneler bebeklerini emzirecek. Hayırseverlerimize teşekkür ediyorum." 
Denizli Valisi Abdülkadir Demir ise Denizli’nin sağlık alanında önemli bir yer olduğunu belirterek şunları söyledi: "Anneler uzaktan gelip kalacak yerleri olmuyor. Annelerin çocuklarını yanında hissetmesi çok önemli. İşte bu yer onu sağlayacak. Emeği geçen herkese teşekkür ederim." 
Konuşmaların ardından Vesile Özel Anne Oteli açıldı. Anne Oteli’nde yatan anneler durumdan çok memnun olduklarını belirterek süt vermek için bile bu odada kalmanın kendilerini mutlu ettiğini söylediler.