Denizli Büyükşehir Belediyesi yeni aldığı hizmet araçlarını halka tanıttı. 7 adet Kanal açma ve temizleme araçlarını basına ve halka tanıtan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan konuşma yaptı.
Zolan konuşmasında '' Yeni aldığımız hizmet araçları vatanımıza milletimize Denizli'mize hayırlı olsun. Artık mazaret yok. Kanal açılmadı demek yok. Yeni aldığımız araçlar 600 bara kadar basınç sağlıyor. Temizlediği pis suyu 8 tonluk deposuna alıyor, 4 tonluk ayrı deposuyla da temizleme işlemine extra yardımcı oluyor.
2 tane kanal temizleme aracı aldık. Bunların maliyeti 2.5 miyon lira bir tanesi 1 milyon 235 bin liraya alındı. Geriye kalan 5 aracımızın maliyeti de 2 buçuk milyon lira. Onların da tanesi 465 bin liradan alındı.Toplam 7 aracımızın maliyeti 5 milyon TL. Araçlarımız Denizli'mize hayırlı olsun. Bizim hedefimiz Dünyanın en üst seviyedeki Belediyesi nasıl çalışıyor, nasıl hizmet ediyorsa bizimde aynı şekilde hizmet etmemiz, onlardan bi eksiğimizin olmamasıdır. İnşallah Denizli'mizi bir dünya markası yapacağız.'' dedi. Ardından yeni alınan kamyonlardan bir tanesine binen Zolan basın mensuplarına poz verdi. Orada bulunan bazı vatandaşların da derdini dinledi.