Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Damla Projesi, 22-27 Kasım tarihleri arasında Denizli’de gerçekleşti. Aralarında Alman, Kazak, Özbek ve Moğol uyruklu gençlerin de bulunduğu 41 gönüllü, dört gün boyunca farlı aktivitelerle adeta iyilik meleği olmak için yarıştı.
 
Gençlik Spora bağlı Gençlik Merkezinin ev sahipliğinde gerçekleşen proje, İl Müdürü Ahmet İbanoğlu'nun da yer aldığı değerlendirme ve tanışma toplantısı başladı.  İlk durağı Bozkurt Kız Kuran Kursu olan ve burada eğitim görenlerle buluşan genç yürekler, ikinci programlarında Çardak Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nu ziyaret etti. 
Eğitim gören miniklerle oyunlar oynayarak yüzlerinde tebessüm bırakan İyilik Elçileri, ilçede yalnız yaşayan, hasta ve yaşlıları evlerinde ziyaret etti. 



KÜTÜPHANE KAZANDIRDILAR
Programın sonraki günlerinde Irlıganlı Mahallesinde bulunan Çok Programlı Anadolu Lisesine giden genç grup, kütüphanesi olmayan okula ''Okusun Bu Dünya Sevgi ve Kardeşlik İçin'' diyerek güzel bir kütüphane hediye etti. 

GENÇLERDEN ŞEHİTLİK ZİYARETİ
Korucuk Tevfik Fikret Kaya İlkokulundaki minik kalpleri fetheden, ardından Huzurevine geçip yaşlılara birer karanfil sunarak gönül alan gençler, sonrasında Asri Mezarlıkta ki Şehitliği ve şehit ailelerini ziyaret etti. 



VALİ ALTIPARMAK KABUL ETTİ

‘Damla Projesi’ için Denizli’de bulunan gençleri, Vali Dr. Ahmet Altıparmak Valilik Konferans Salonunda kabul etti. Gençlerle tek tek tanışan ve sohbet eden Altıparmak, dezavantajlı aileler ve çocukları ile bir araya gelerek kültürel değerleri paylaşan 41 gönüllü gence teşekkür etti. Gençlerin birikimli, görgülü ve meraklı olduğunu ifade eden Vali Altıparmak, topluma hizmet için okumaktan vazgeçmemeleri tavsiyesinde bulundu.