Denizli’nin Çivril İlçesi’nde özellikle sokak köpeklerinin zehirlenerek öldürüldüğü iddiası ilçeyi karıştırdı. Çivrilli hayvan severler destek bulmak ve sorunu çözüme kavuşturmak sosyal medyada birleşti.Hayvan severlere göre ilçede son zamanlarda onlarca köpek zehirlenerek öldürüldü. Hayvan severler sosyal paylaşım sitelerindeki sayfalarında yaptıkları paylaşımlarda göre Kızılcasöğüt ve Çıtak mahalleleriyle yukarı sanayi sitesinde hayvanların öldürüldüğünü belirterek bu katliama dur çağrısı yaptı.Sanayi sitesindeki bazı esnaflarda hayvanların zehirlenerek öldürüldüğünü belirterek köpekleri öldürenlerin bulunması için yetkilileri göreve çağırdı. 
Hayvan severler köpekleri öldürenlerin bulunması için savcılığa suç duyurusunda bulunulacağını belirterek “Savcılığa vermek için şikâyet dilekçeleri hazır. Son günlerde kimliği belirsiz kişilerce yapılan ve yaptırılan hayvan zehirlemelerin de Köpeği ve kedisi ölen tüm vatandaşlar bize ulaşsın. Hep beraber bu katilleri bulacağız. Bunca ölen canın hesabını soracağız” dediler.
Ölen köpekler belediye çalışanları tarafından çöp traktörüne yüklenerek götürüldü. Köpeklerin kim tarafından ve niçin öldürüldüğü ise gizemini koruyor.

KAYNAK; www.yesilcivrilgazetesi.com