Ak Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Cankurtaran Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek projelerini anlattı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği mitingte Başkan Zolan’a 7’den 70’e tüm Cankurtaranlılar sevgi gösterilerinde bulundular.
Mahalle halkının gösterdiği ilgiye teşekkür ederek sözlerine başlayan Osman Zolan, şunları söyledi. “Şükürler olsun ki Cankurtaranımız birçok hizmet aldı. Tabi ki yapacaklarımız daha bitmedi. Bildiğiniz gibi 2004 yılında Denizli bir karar verdi. Denizli’nin çalışkan insanları, sanayisi, tekstili ‘bu şehir bize yakışmıyor’ dedi. ‘Biz daha iyisini daha güzelini hak ediyoruz’ diyerek Nihat Zeybekci Bakanımıza ve bizlere yetki verdi. Biz de yol arkadaşları olarak 7 yıl beraber çalıştık. Beraber hizmet ettik. Sonra bayrağı teslim aldık ve son 3 yıldır da o bayrağımızı daha ileriye, daha yukarıya götürmek için gayret sarf ediyoruz. Şükürler olsun 10 yılda Denizli'miz bir başka oldu. Denizli 10 yıl öncesine göre siyahla beyaz kadar farklılaştı. 2004'te milletimiz bize yetki verdi. Baktı işler yolunda gidiyor, 2009'da da ‘devam’ dedi. Artık Denizlimiz büyükşehir oldu. Büyükşehirle beraber daha büyük imkanlara sahip olacak. Burası da Pamukkale ilçesinin bir mahallesi oldu. Artık hizmetkarlarınız çoğalıyor. Bir taraftan Pamukkale Belediyesi, bir taraftan Büyükşehir Belediyesi sizlere hizmet edecek. Pamukkale İlçe Belediyesi'nde birlikte kol kola, omuz omuza hizmet destanı yazacağımız kardeşim Hüseyin Gürlesin. Hüseyin kardeşimle beraber inşallah sizlere hizmet edeceğiz, hizmetkarınız olacağız.”

Cankurtaran’da Denizli’ye yapılacak ikinci çevre yolunun da müjdesini veren Zolan şöyle devam etti. “Buraya Denizli'nin ikinci çevre yolu geliyor. Ankara yolu buradan Antalya'ya bağlanacak. Bunun yanında Denizli'nin ilk tünelini Honaz Dağı'nı delerek çevre yolumuza yapacağız. Çevre yolumuz ve tünelimizle artık Ankara'ya giderken Denizli'nin içerisinde oyalanmayacağız. Trafiğe takılmadan buradan organizeye çok rahat gideceğiz.”

Denizli’nin makus talihini yenerek büyük bir köy olmaktan çıktığını söyleyen Zolan, “Biz kardeşiz. Biz sizleri çok seviyoruz. İnşallah gece gündüz sizlere hizmet edeceğiz. Tüm bunların hepsini yaparsak biz birlikte yaparız. Eğer 2004 yılında Denizli bizlere yetki vermemiş olsaydı, büyük köy olmaktan kurtulamazdı. Esas kahraman bize yetki veren bu millettir. İnşallah bize yetki verdiğinizde her şeyin en iyisini en güzelini yine birlikte yapacağız. Sizlerin hizmetkarı olacağız.” dedi