GAZİANTEP (CİHAN)- Gaziantep’te, temizlikçi olarak çalıştığı bir evden ziynet eşyası ve para çalan bir kadın yakalandı. Zanlının, çaldığı bazı altınları kuyumcuya bozduramadığı için çöpe attığı öğrenildi.
    Gaziantep’te Emek Mahallesi'ndeki bir evden çelik para kasa içerisindeki 25 bin TL değerinde pırlanta seti, 3 bin TL değerinde 18 ayar toplu küpe ve kolye, 7 bin TL değerinde tek taş pırlanta yüzük, 40 bin TL değerinde 22 ayar kolye, 14 ayar altın kolye, 18 ayar bilezik, 14 ayar taşlı bileklik, 14 ayar kalın bileklik, çeyrek altın ve 700 TL nakit para çalındı. Hırsızlık Büro Amirliği’nin yaptığı çalışmalar sonucunda, hırsızlık olayını, evde temizlikçi olarak çalışan F.Ç (37) isimli bayanın gerçekleştirdiği tespit edildi. F.Ç ile birlikte altınları sattığı kuyumcu H.E. de ekipler tarafından yakalandı.
        F.Ç.’nin altınlardan bir kısmını H.E’ye 4 bin 920 TL karşılığında sattığı, diğer altınları da bozduramadığı için çöpe attığını söylediği öğrenildi. Hırsızlık zanlısının, kuyumcudan aldığı paranın bir kısmı ile borçlarını ödediği, kalan 2 bin TL’nin de ele geçirilerek, sahibine teslim edildiği bildirildi.

Olayla ilgili kuyumcu H.E. ifadesinin alınmasının ardından, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. F.Ç. ise emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. CİHAN