Denizli'de gece boyu devam eden kar hayatı olumsuz etkiledi. Sırakapılar Mahallesi 1583 sokakta kar yağışından etkilenen bir ağaç yıkıldı. Belediye ekipleri hemen ağacın kırılan kısmını kesip yolu açtılar.. Cemre'nin suya düştüğü günün ertesinde yaşanan manzara insanları şaşkına çevirdi.
Denizli merkezde hissedilir derecede yağan kar yüksek kesimlerde daha çok. Valilikten okulların tatil olmadığı belirtildi.

Denizli Valiliğinden yapılan açıklama şöyle;

- Denizli'de 28 Şubat 2012 Salı günü sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı etkisini sürdürmektedir.
Özellikle ilimizin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sonucu Buldan ilçemiz Süleymanlı, Kaşıkçı, Kovanoluk yolları ulaşımındaki aksaklıkları gidermek için İl Özel İdaresi ekiplerince yol açma çalışmaları başlamıştır. Ana arterlerdeki ulaşımla ilgili yaşanan kapalılık durumu henüz intikal etmemiştir.

Okullarımız eğitim öğretime devam etmektedir. 
Yol ve okul durumu ile ilgili son durum bilgileri değişiklik olması durumunda bildirilecektir.

Buldan ve Güneyde 15 Köyün Yolu Kar Nedeniyle Kapandı
Özel İdareden yapılan açıklama şöyle, "Denizli'de Özellikle ilimizin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sonucu İl Özel İdaresi ekiplerince Buldan ve Güney ilçelerine bağlı 15 köy yollarının tamamı kısa sürede açıldı ve köylerin tamamına ulaşıldı. Kapanan köy yolları için 4 adet greyder, 4 adet servis aracı yoğun bir çalışma gerçekleştirdi."