Türkiye’nin ilk teknoloji perakende şirketi Bimeks, Denizli’de ikinci mağazasını açtı. Binlerce üründe gerçekleşen indirimlerle Bimeks’in büyük açılışına ilgi yoğundu. Açılışın ardından mağazaya akın eden müşteriler, indirimli ürünleri almak için adeta birbirleriyle yarıştı.
Teknoloji perakendesinde gerçekleştirdiği satın almalarla öne çıkan Bimeks, geçen yıl devraldığı Electro World mağazalarının 3 tanesinin daha tabelalarını değiştirdi. Aynı zamanda Diyarbakır’da yeni bir Bimeks mağazası daha açan Bimeks, 4 mağazanın birden açılışını gerçekleştirdi.
Halkın yoğun ilgi gösterdiği açılışların birisi de Denizli’de gerçekleşti. Açılışa özel uyguladığı indirim geleneğini bozmayan Bimeks, yeni mağazalarında da cep telefonundan bilgisayara, beyaz eşyadan fotoğraf makinesine binlerce çeşit ürünü tüketicisiyle buluşturdu.
Açılışın ardından konuşan Bimeks Bölge Yöneticisi Erkan Demir, Denizli’de teknolojik ürünlere büyük ilgi olduğunu söyledi. Denizli’de ikinci mağazayı açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Demir, "İlk mağazamızı 5 yıl önce açmıştık. İkinci mağazamızı da Sümerpark AVM’de Electro World’ün tabela değişimini yaparak açmış olduk. Özel bir açılışla Denizli’deki halkımıza hizmet vermeye başladık. İnşallah Denizli’mize hayırlı olacak ve güzel işler yapacağız. Hizmet kalitemizi artırarak hizmet vereceğiz. Bugün itibarıyla diğer illerde de yine aynı şekilde açılışlarımız var. Denizli’de açılan mağaza ile birlikte 112. mağazamızı açıyoruz. Özel indirimlerimiz olacak. Fiyatlarımız yine her zamanki gibi çok uygun. Müşterilerimize en iyi hizmet ve fiyatı getirdik’’ dedi.
Bimeks 2014 yılının başından itibaren 10. mağazasını açarak mağaza sayısını 51 ilde 112’ye yükseltirken, 2015’e kadar 81 il ve büyük ilçelerde de bir mağaza açmayı hedefliyor.