Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yoğun geçen anayasa değişiklik paketi görüşmelerinin ardından meclisin tatile girmesi ile seçim bölgesi olan Denizli’ye gelen CHP Denizli Milletvekili Melike Baskacı, Serinhisar İlçesi’nde gitti.

Burada vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Melike Basmacı, referandum sürecine dair vatandaşları dinledi. TBMM TV’nin görüşmeleri canlı vermemesi nedeniyle bir çok hususun vatandaşlardan gizlenmeye çalışıldığını ifade eden Basmacı, kendi imkanları ile yaptıkları canlı yayınlar vasıtası ile meclisin havasını seçmenlerine duyurma gayreti içinde olduklarını söyleyerek, “Ankarada ve nefes aldığım her yerde "İnsan haklarını" savunuyorum. Savunmaya da devam edeceğim” dedi.

SÖZ VATANDAŞTA

Anayasa değişiklik paketi görüşmelerinin başladığı süreçten bu yana çekincelerini dile getirdiklerini ve referandumda hayır oyu vereceklerini deklere ettiklerini yineleyen Basmacı, “Vatandaşlarımızın da bizlerle aynı konularda çekinti yaşadıklarını görmek, bizlere daha da şevk vermiştir. Biz ülkemiz, geleceğimiz, gençliğimiz, kazanımlarımız için hayır diyor, parlamenter sistemin devamını istiyoruz. Serinhisar’da kadınlarımız, gençlerimizin de bizimle aynı kanıda olduğunu gördük. Sizlerin düşünceleri bizler için son derece önemlidir. Bizler sizlerin vekiliyiz.Ankara’da sizin adınıza sizin haklarınızı savunuyoruz” diyerek vatandaşların görüş ve önerilerine ne kadar önem verdiklerini bir kez daha yineledi.