Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pamukkale Belediye Başkan adayı Ümit Bahtiyar, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
MHP adayı Bahtiyar, seçim çalışmaları çerçevesinde  Denizli Sanayi Odası’nın düzenlediği toplantıya katıldı. İstiklal caddesi esnafıyla bir araya geldi. YSE kavşağında Pamukkale Belediye binası olacak eski Köy Hizmetleri binasındaki tadilat çalışmalarını inceledi. Bahtiyar ayrıca, Hacı Bektaşi Veli Kültür Vakfı ve Alevi Kültür Derneği Denizli Şubesini ziyaret etti.
İstiklal caddesi esnaflarını ziyaret eden Bahtiyar’ı vatandaşlar karanfillerle karşıladı.  Başkan adayı Bahtiyar’ın etrafını saran vatandaşlar “sen bizim mahallemizin çocuğusun. Allah’ın izniyle 30 Mart’ta Pamukkale Belediye Başkanı sen  olacaksın. Başkan mahallemizden çıkacak” dediler.  Pamukkale’ye kalıcı hizmetler bırakmak için yola çıktıklarını ifade eden Bahtiyar, “Benim bu  işe soyunmamın ana sebebi sizsiniz. Mutlu refah düzeyi yükselmiş, bir ilçe oluşturmak için çalışacağız. 24 saat aralıksız hizmetinizde olan bir belediyecilik anlayışıyla çalışacağız” dedi. Bahtiyar,  İstiklal caddesi ziyaretinden mezun olduğu Pamukkale Merkez Ortaokulu ziyaret ederek çocukluk anılarını tazeledi.
MHP adayı Bahtiyar, YSE kavşağında Pamukkale Belediye binası olacak eski Köy Hizmetleri binasındaki tadilat çalışmalarını inceledi. Bahtiyar, makam odasında objektiflere poz verdi. Tadilat çalışması yapan işçiler, “Başkanım Pamukkale’mize,  yakışır bir çalışma içindeyiz. Makam odasındaki bu ilk fotoğrafınızı saklamanızı istiyoruz” dediler.    
Bahtiyar ayrıca,  Hacı Bektaşi Veli Kültür Vakfı ve Alevi Kültür Derneği Denizli Şubesini ziyaret etti. Bahtiyar, Şube Başkanı Erkan Aras  ve  Dernek yöneticileri tarafından karşılandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aras, “Denizlimizde 40 bin civarında Alevi vatandaşımız yaşıyor. Tabi ki bir çok sorunumuz var. Bu konuda sizden yardım istiyoruz” dedi. MHP adayı Bahtiyar da yaptığı konuşmada, “Alevi vatandaşlarımızın sorunlarını çok iyi biliyorum. Benim bölgemde Türbeleri bulunan Teslim Abdal, Balım Sultan türbeleri bakımsızlıktan viran olmuş durumda. Başkan seçilmemiz halinde Buraların bakımı  konusunda çalışmalarımız olacak. Göreve geldiğimizde İlçemizde bir ay sürecek festival yapacağız. Bu festivalimize sizin katkınız ne olur, oturup konuşacağız. İçiniz rahat olsun. Ben sözünü unutanlardan değilim. Sorunlarınızın çözümü konusunda belediyemize düşen görev neyse yapılacaktır. Bu size Ümit Bahtiyar sözü” diye konuştu.