İSTANBUL (CİHAN)- TEM otoyolu Harp Akademileri mevkiinde meydana gelen kazada konteyner taşıyan TIR’a arkadan çarpan kamyonetteki 3 kişi yaralandı. Araç içinde sıkışan 2 kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı.
Harp Akamileri Köprüsü girişinde meydana gelen kazada Anadolu yakasından Okmeydanı istikametine seyreden Emin Saban’ın kullandığı 34 VV 970 plakalı kamyonet TIR’a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yol kenarına savrulan iki araç trafiği kilitledi. Kamyonette bulunan 2 kişi araçta sıkıştı. Sürücü kendi imkanlarıyla kurtularak polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri yaralıları sıkıştıkları yerden çıkararak ambulansla Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevk etti. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Kazayı anlatan sürücü Emin Saban, “Nasıl olduğunu anlamadım. Her şey bir anda oldu. Maltepe Başıbüyük’ten yük almıştım. Okmeydanı’na gidiyordum. Bir anda öndeki araca arkadan çarptığımı gördüm.” diye konuştu. Kaza nedeniyle TEM otoyolunda bir süre trafik sıkışıklığı yaşandı

CİHAN