Denizli’de akşam saatlerinde yağan yağmurun ardından yollar adeta göle döndü. Eskihisar Mahallesi’ndeki alt geçitte iki araç mahsur kaldı. İki araç suyun içinde yüzerken, araçta bulunanlar kendi imkanlarıyla dışarı çıkarak kurtuldu. Yüzerek kurtulan bir genç, “Öndeki araç geçemedi. Su bir anda yükseldi, araç kaldı. Ben de kapıyı açarak yüzerek çıktım” dedi. 
Olayın ardından polis ekipleri yolu trafiğe kapatırken, Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri de yoldaki suyu temizlemek için uzun süre uğraş verdi. Araçlar daha sonra çekici yardımıyla kurtarıldı.
Metrekareye 40 kilogram yağmurun düştüğü Denizli’de bazı evleri de su bastı. Gümüşçay Mahallesi’nde birçok evi su basarken, ev sakinleri kendilerini güçlükle dışarı attı. Evini su basan bir kadın, çocuklarını çatıya yolladıktan sonra kendisi dışarıda uzun süre itfaiye ekiplerinin gelmesini bekledi. Bu sırada kadın, ağlayan çocuklarını teselli etmeye çalıştı. Evindeki tüm eşyaların su altında kalmasından dolayı büyük üzüntü yaşayan kadının yardımına ise bir yakını koştu. Evde kalan çocukları kurtarmak için suya giren kadın ve akrabası, çocukları merdivenden alarak evin dışına çıkardı. Bu sırada yine aynı evde bulunan hamile bir kadın da suyun içinde yürüyerek dışarı çıktı.
Yağmur etkisini yitirirken, Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.