Polat ile İpek ailesinin bu mutlu gününde dostları genç çiftleri yalnız bırakmadılar. Ümran ve Ali İpek çiftinin kızları Mine, Fatma ve Kerim Polat çiftinin oğulları Önder Polat ile geçtiğimiz gün dünya evine girdiler.
Düğüne çok sayıda Spor, iş ve magazin dünyasından bir çok davetlinin katıldığı düğün merasiminde genç çiftlerin nikah şahitliğini Eski Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Eski CHP Millet Vekili Ali Rıza Ertamur, Eski Tuğgeneral Ergüder Toptaş, Denizli CHP İl Başkanı H. Teoman Sancar ve Denizlispor eski Başkanı Selami Urhan yaptı.
Nikah merasimin ardından geline evlilik cüzdanını veren Yavuz Erkmen, ‘’Denizli’nin 2 güzide ailesinin bu güzel günlerinde bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Genç çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum’’ dedi.  
Polat Thermal Otel havuz başında sabahın ilk saatlerine kadar bu güzel merasimin tadını çıkaran Mine ve Önder,  ‘’Böyle güzel bir günde yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyoruz’’ dediler. Damat Önder Polat sözlerine şöyle devam etti. ‘’Ülkemiz için zor bir dönemden geçiyoruz. Son günlerde yaşadığımız bu olaylar hepimizi üzdü. Düğünümüze bu talihsiz olaylardan ötürü katılamayan çok arkadaşımız oldu. Fakat sağlık olsun gelen, gelemeyen telefonla arayan herkese çok teşekkür ederiz’’ dedi.