GAZİANTEP (CİHAN)- Mersin’in Erdemli ilçesinde bulunan yazlıklarının havuzunda haşema ile havuza giremediğini söyleyen Şelale Akdoğan'ın eşi Abdulkadir Akdoğan, site yönetiminin gündeme getirdiği iddiaya tepki gösterdi. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gaziantep Şubesi Başkanı Abdulkadir Akdoğan, site yöneticilerinin eşinin daha önce havuza mayo ile girdiği iddiasının doğru olmadığını söyledi. İddianın külliyen yalan olduğunu ifade eden Akdoğan, konuyu yargıya taşıyacaklarını açıkladı.
    Şelale Akdoğan, kendisinin haşema ile havuza sokulmaması ile ilgili olarak site yönetimi hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Konunun yargıya taşınmasının ardından söz konusu sitenin yöneticisi de Akdoğan’ın daha önce havuza mayo ile girdiği iddiasında bulunmuştu. İddiaları yalanlayan Şelale Akdoğan'ın eşi Abdulkadir Akdoğan, site yöneticisi Cumali Kurt’un yaptığı açıklamaların kendisini bir nevi haklı duruma getirmek için yapıldığını kaydetti. Keşke böyle bir şey yapmasaydı.” diyen Akdoğan, bu açıklamalarla ilgili de yargıya başvuracaklarını açıkladı. Adalete güvendiklerini belirten Akdoğan, “Adalet, bir şekilde haklıyı haksızı ayırt edecek. Zaman her şeyin ilacı diyorum. Keşke özür dileseydi. Bu olay bu kadar büyümeseydi.” değerlendirmesinde bulundu.
Eşinin daha önce havuza mayo ile girdiği yönündeki açıklamayı da eleştiren Akdoğan, “Bunu yıllar öncesine dayalı bizim tatil bölgelerimize gittiğimiz, ailece tanıştığımız insanlara, şuanda sitedeki komşularımıza da sorabiliriz. Bu konuda kaygımız yok. İddia külliyen yalan.” şeklinde konuştu.
    Mazlum Der Gaziantep Şube Başkanı Abdurrahim Çelik de site yönetiminin yaptığı son açıklamaların tamamıyla gerçek dışı olduğuna belirterek şöyle konuştu: "Mazlum Der olarak site tarafından yapılan açıklamanın doğruluğunu araştırdık ve site de yaşayan diğer insanların verdiği ifadeler doğrultusunda yapılan açıklamanın tümüyle yalan olduğunu gördük.”
Aile, Şelale Akdoğan’ın, havuza haşema ile giremedikten sonra, aynı şekilde denize girdiğini gösteren fotoğrafları da paylaştı. CİHAN