AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Merkezefendi İlçe Teşkilatı'nın Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. İlçe Başkanı Yücel Güngör'ün yapılan çalışmalarla ilgili bilgi artarmasının ardından Şahin Tin, yönetim kurulu üyelerine seslendi. Son dönemde Türkiye'nin hain darbe girişimiyle karşı karşıya kaldığını belirten Tin, "Son dönemde içimizde yer alan ve bizden görünen hainlerin bulunduğu ilginç bir düşman kitlesiyle karşı karşıya kaldık. Artık bu dünya güç sahibi emperyalist ülkelerin yöneteceği bir dünya olmamalı. Elbette bu düzen değişecek savaşlar bitecek ve zafer inananların olacaktır. Siyonizm tarihe gömülecektir. Emperyalist güçlerin ortak aklı yok olmaya mahkumdur. Bu topraklar da yaşayan tarihi derinliği istiklal mücadelelerine dayanan vatandaşlarımız 15 Temmuz'da sömürgeci zihniyeti yenerek özgürlüğünü seçti. FETÖ, PKK, YPG ya da PYD hiç fark etmez, terör örgütlerinin tamamının kökünü kurutma konusunda kararlıyız. Kimsenin bu millete uygun olmayan elbiseyi giydirmesine müsaade etmeyiz. Bizim güçlü bir medeniyetimiz ve tarihi bir hikayemiz var. Bizim bu güçlü ve kudretli hikayemizi kimseye yok saydırmayız" dedi. 





Türkiye'de yeni bir dönem yaşandığına dikkat çeken Şahin Tin, "İkiyüzlülerin dönemi kapandı. Net ve mert olanların dönemi, vatanseverlerin dönemi var artık. Tüm hainler tek tek ayıklanacak ve bu topraklar isimsiz kahramanlarımızın bize bıraktığı emaneti taşıyacak onura yakışır bir şekilde cesur vatandaşlarıyla geleceğe yürümeye devam edecektir. ABD, Suriye içinde verdiği hiçbir sözü yerine getirmedi. ABD terör örgütlerini temizlemek adına mücadele ettiğini dünyaya söylerken maalesef terör örgütleriyle birlikte yürümeye ve onları silahlandırmaya devam ediyor. Ancak Türk ordusu Suriye topraklarında mazlumların hakkını korumaya Suriye'nin toprak bütünlüğünü korumaya devam ediyor" diye konuştu. 





FETÖ soruşturmalarına da değinen Tin, "17- 25 Aralık sürecinden sonra halen FETÖ'nün içinde bulunmayı sürdürenler bu örgüte verdikleri desteği alenileştirmiştir. İslam dini kutsal bir dindir. Dinimizi kullanarak Müslümanların duygularını suistimal etmek isteyen zihniyet inananlardan her zaman misliyle cevap alacaktır. Dinimize zarar verici tüm şerleri ve kirli elleri temizleme konusunda kararlıyız" dedi.





DHA