ŞIRNAK (CİHAN)- AK Parti Şırnak milletvekili adayları Emin Dindar, Mehmet Tatar ve İbrahim Baykal, köy ziyaretlerine devam ediyor. Vekil adayları, İdil ilçesine bağlı Karalar Beldesi’ni ve idil’in diğer köylerinde vatandaşlarla buluştu.
Kalabalık bir ekiple, Karalar Beldesi’ni ve diğer köyleri ziyaret eden AK Partili Emin Dindar, köylerdeki eksiklikleri yerinde görmeye ve eksiklikleri gidermek içinde gerekli bilgileri alarak da yetkili kişilere bildirmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini anlattı. Emin Dindar, gerek seçim öncesi gerek seçim sonrası buralardaki çalışmaları gözlemek amacıyla böyle bir ziyareti gerekli bulduklarını söyledi. Halkın teveccühünden çok mutlu ve minnettar olduğunu kaydeden Emin Dindar, "Her gittiğimiz yerde mutlaka bize bir sevgi gösterisi vardır. Bize oy vermeyen bir köyün olduğunu sanmıyorum. Çoğunlukta bizi destekleyen ve bizimle beraber hareket eden köylüleri gördük. Bunu da hem sebebi Başbakanımızın halka verdiği hizmetlerdendir." diye konuştu.
Emin Dindar şöyle dedi: "Ben çok umutluyum bu gidişatla büyük bir farkla tek başımıza bütün partilerden daha fazla oy alacağımıza inanıyorum. Seçim sonrasında da bu birlik ve beraberliğin sağlanmasını temenni ediyorum. Kim kime oy verirse versin ama demokratik ortamı elden bırakmasınlar. Verilen oylara sahip çıksınlar. Sandıklarımıza sahip çıkalım. Birlikte hareket etmeyi bilelim. Ona göre de bu seçimin güzel bir şekilde geçirmesini diliyorum."
Milletin hizmetkârı olduklarını dile getiren Mehmet Tatar ise, "Yapacak çok işimiz var. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Allahın izniyle yarınlar bizim ve çocuklarımızındır. 12 Haziran'da çetelerin, mafyaların, karanlık güçlerin ders alacağı, "bittik biz" dediği oy patlamasıyla Şırnak yeni bir destan yazacak." dedi.
AK Parti adaylarını karşılayan muhtarlar ve köyün ileri gelen insanları köylerinde yapılan hizmetler ve seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kendisi ve beraberindeki heyete gösterilen sıcak ilgiden dolayı memnuniyetini dile getiren AK Parti Şırnak milletvekili adayları, bu ilgiden dolayı belde ve köy halkına teşekkür etti. Adaylar, seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiklerini dile getirdi.
CİHAN