İZMİR (CİHAN)- İzmir’in Menderes ilçesinde vatandaşlarla birlikte iftar eden ve dört kıraathanede halkla buluşan AK Parti Milletvekili Ali Aşlık, "Bu mübarek ayda insanlarımızla aynı ortamda bulunarak, aynı sofrayı paylaşıyoruz. Milletimizin hayır dualarını almak istiyoruz.” dedi. Celal ile Naciye Seçilmiş çiftinin evindeki iftara AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mustafa Bahar, İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Zerrin Ak ile İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.
Yaklaşık iki yıl kadar önce geçirdiği iş kazası sebebiyle engelli olan Celal Seçilmiş, Milletvekili Aşlık ve oğlunun yardımıyla yemek yedi. Gerek vatandaşlar gerekse aile fertleriyle sohbet eden Aşlık, sıkıntılarını dinledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ileten Aşlık, yanında getirdiği yardım paketlerini de aileye verdi.
Seçilmiş çifti de, "Davetimizi kırmayıp evimize misafir oldular. Büyük onur duyduk. Bir iftarı birlikte paylaştık. Komşularımızla birlikte milletvekilimizle sohbet ettik. Kendilerinden can sağlığı istedik." şeklinde konuştu.
AK Parti İlçe Başkanı Bahar ve partililerle birlikte akşam ve teravih namazlarını camide kılan Ali Aşlık Tekeli, Kemalpaşa ve Görece Göçmen Konutları mahallelerindeki dört kıraathanede de vatandaşlarla biraraya geldi. Bol bol su ve çay içilen, dondurma yenen sohbetlerde, vatandaşın merak ettiği konularda bilgi verdi. Aşlık, “Özdere, Gümüldür, Ürkmez ve Doğanbey Payamlı’nın birleşerek ilçe olması için başlattığımız çalışma sürüyor. Bugün anlatılan sorunların tamamına yakını, yerel yönetimleri kapsıyor. Hükümetimiz, gerekli çalışmaları yapıyor ve başarılı icraatlara imza atıyor. Gerek uluslararası gerekse ulusal çevreler, durumu takdirle karşılıyor. Birlik ve bütünlük içinde çok çalışarak, ülkemizin 2023 yılında öngörülen hedeflerin biraz daha üzerine çıkacağına inanıyorum.” dedi. CİHAN