1 Ekim Yaşlılar Günü dolayısıyla Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Osman Acar, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. İlhami Beyaztaş, İdari Hizmetler Başkanı Uzman Dr. Berna Öztürk, Mali Hizmetler Başkanı Ramazan Özsoy ve Genel Sekreterlik çalışanları tarafından huzurevini ziyaret etti.

Genel Sekreter Op. Dr. Osman Acar ve beraberindeki heyet, huzurevinde kalan 200 yaşlının hem Dünya Yaşlılar Günü'nü hem de Kurban Bayramı'nı karanfil dağıtarak kutladı. Ayrıca Denizli Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nden 2 diş hekimi de huzurevi sakinlerine ağız ve diş taraması yaptı.

Genel Sekreter Op. Dr. Osman Acar, yaşlıların geçmiş ile gelecek arasında bir köprü olduğunu belirterek yaşlılara herkesin sahip çıkması gerektiğini söyledi. Acar, "Yaşlılarımızı ziyaret ettik. Onlar bizim kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımız, geçmişimiz ve aynı zamanda gelecekteki halimizdir. Bir gün bizler de yaşlı olacağımızı unutmamalıyız. Bu yüzden ömürlerinin büyük kısmını topluma ve ülkeye hizmetle geçirmiş yaşlılarımıza saygı ve sevgide kusur etmemeli, onların yaşam tecrübelerinden yararlanmalıyız. Biz de bu önemli gün vesilesiyle bizim için çok değerli olan yaşlılarımızı Kurban Bayramı öncesi hem ziyaret etmek hem de onlara ağız ve diş taraması yaparak sağlıklı dişlere kavuşmalarını sağlamak istedik. Yaşlılarımız için ne yapsak azdır" dedi.