Şirkette gerçekleştirilen eğitimlerde verilen hizmet kalitesini artırmak amaçlanırken, çalışanlarının talepleri doğrultusunda hazırlanan eğitim programları ile şirket çalışanlarının kişisel gelişimlerine de büyük katkı sağlıyor. 
ADM Elektrik Dağıtım Şirketi, şirket içi eğitimleriyle değer yaratmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde uzun yıllar TRT’de görev yapmış Güler Kazmacı’nın eğitmenliğinde Türkçe'yi Etkili ve Güzel Konuşma Sanatı Eğitimi gerçekleştirdi. ADM EDAŞ’ın tüketicilere büyük kolaylıklar sağlayarak tüm işlemlerini telefonla gerçekleştirme hizmeti sunan 44 44 186 Çözüm Merkezi çalışanlarının katıldığı eğitim programı bir hafta sürdü. 4 grup halinde tüm Çağrı Merkezi çalışanlarının katıldığı programda temel diksiyon, artikülasyon, konuşma dili, doğru ve güzel ses tonu, tonlama vurgulama, konuşma mantığı, içsel ve görsel hazırlık, ses ve heyecan kontrolü gibi konularda uygulamalı eğitim verildi. 
Eğitimler hakkında bilgi edindiğimiz ADM EDAŞ Kurumsal Gelişim ve Yönetim Sistemleri Müdürü Elvan Yazıcı, “Amacımız, hizmet kalitesini iyileştirmek, ’Sürdürülebilir Müşteri Memnuniyeti’ sağlamak" diye konuştu. Çözüm Merkezi’nin şirketin en önemli iletişim kanallarından biri olduğunu ifade eden Yazıcı, “Tüketicilerimiz Türkiye’nin her noktasından bizimle buradan iletişime geçebilmekteler. Güler Hanım’ın katkısı ve emeğiyle gerçekleştirdiğimiz programın oldukça verimli geçtiğini düşünüyorum. Eğitimin iyileşme ve gelişmede en önemli enstrüman olduğuna inanıyor, bu kapsamda sürekli olarak operasyonel ihtiyaçlara uygun teknik, fonksiyonel ve kişisel gelişim eğitimleri gerçekleştirerek hizmet kalitemizi sürekli iyileştiriyoruz”  dedi.