Bu yıl ikincisi düzenlenen “Nilgün ve Müjdat Keçeci Tenis Turnuvası” dün oynanan ‘18 Tek Erkekler’ final maçıyla sona erdi. Vali Abdülkadir Demir’in de katıldığı törenle dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

    Pamukkale Tenis Kulübünde düzenlenen törene, Vali Abdülkadir Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Güngör, Emniyet Müdürü Atilla Çınar, Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Pamukkale Tenis Kulübü İkinci Başkanı Nilgün Keçeci ve davetliler katıldı.

    Tören öncesi açılış konuşmasını yapan Pamukkale Tenis Kulübü İkinci Başkanı Nilgün Keçeci, spora destek vermek ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla turnuvayı düzenlediklerini söyleyerek, hizmetlerinin devam edeceklerini söyledi.

     Pamukkale Tenis Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Bayraktar da, bu yılki turnuvaya 91 sporcunun katıldığını söyleyerek, turnuvanın daha da geliştirilmesi için herkesten destek beklediklerini belirtti.

     Vali Abdülkadir Demir ise, tenisin dünya çapında çok meraklıları olan üst düzey bir spor dalı olduğunu söyleyerek, tüm Türkiye’de tenisin yaygınlaşmasının gerekli olduğunu ifade etti. Görev yaptığı yerlerde özellikle tenis sporu ile ilgilenenlere destek verdiğini sözlerine ekleyen Vali Demir, ‘Nilgün ve Müjdat Keçeci Tenis Turnuvası’nın ardından ‘Valilik Turnuvasının’ da başlatılmasının sevindirici olduğunu vurguladı.

     Konuşmaların ardından Nilgün ve Müjdat Keçeci Tenis Turnuvası’nda dereceye giren sporculara Vali Abdülkadir Demir ve diğer protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.