Başkan Şeniz Doğan 2.ci Dönem İçin Mazbatasını Aldı Başkan Şeniz Doğan 2.ci Dönem İçin Mazbatasını Aldı

Gençlerin her zaman yanında olan ve onları hep destekleyen Şeniz Doğan, gençler için çalışmaya devam ediyor. Merkezefendi’yi daha da geliştirmek, sanatın ve kültürün merkezi yapmak için gayret sarf eden Doğan, konservatuvar projesini duyurdu. Bu proje ile yetenekli gençlere müzik eğitimi alma ve sanatın farklı dallarında kendilerini geliştirme fırsatı sunulacak. 
Modern bir yapıda hizmet verecek olan proje kapsamında, müzik alanında uzmanlaşmış eğitmenler tarafından eğitimler verilecek.

“ÇOCUKLARIMIZ BİZİMLE PARLAMAYA DEVAM EDECEK”

Gençleri mutlu etmek ve onların hayatına dokunmak amacıyla hizmet ettiğini vurgulayan Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyemizde yetiştirdiğimiz sanatçılarımızı artık hiçbir yere göndermiyoruz. Temelini bizim attığımız çocuklarımız yine bizim konservatuvarımızda öğrenmeye ve parlamaya devam edecek. Müzik eğitimi ve görsel sanatlar dallarında profesyonel eğitim alacak olan sanatçı adaylarımızı; bireysel dersler, grup çalışmaları, sahne performansları ve çeşitli projeleri içeren pratik deneyimlerle destekleyeceğiz” diye konuştu.