Merkezefendide Semt Pazarları Arefe Günü Kurulacak Merkezefendide Semt Pazarları Arefe Günü Kurulacak

Sanata ve kültüre her zaman katkıda bulunan Şeniz Doğan, bu katkıyı daha artırmak için çalışmalara başladı. Yeni dönem projelerini tek tek açıklayan Doğan, sanatseverleri sevindirecek birbirinden değerli projeleri ilçeye kazandıracak. İlçeyi sanatın ve kültürün merkezi haline getirmek için gayret gösteren Doğan, ‘Galeri Merkezefendi’ projesini hayata geçirecek.  
Bu proje ile Merkezefendi'de kültürel etkileşim artacak, sanatçıların eserleri sanatseverlerle buluşacak, kültürel miras zenginleşecek, yerel sanat eserlerinin yanı sıra ulusal ve uluslararası sanatçıların eserlerini de sergilenecek ve sanat toplumda daha geniş bir kitleye ulaşacak.

“YAŞAM KALİTESİ SANAT VE KÜLTÜR İLE YÜKSELİR”

Sanatsal ve kültürel anlamda bambaşka bir boyuta geçtiklerini söyleyen Şeniz Doğan, “Merkezefendi'de kültürel etkileşimi arttırmak için sanatçılarımızın eserlerini sanatseverlerle buluşturuyoruz. Kültür ve sanat merkezlerimizde ortaya çıkan eserlerimizi kendi galerilerimizde sergileyeceğiz. Farklı sanat disiplinlerini kapsayacak olan bu alanda ulusal ve uluslararası sanatçılarımıza yer vereceğiz” ifadelerini kullandı.