Cumhur İttifakı’nın Merkezefendi’de aday gösterdiği genç ve başarılı iş insanı Ekrem Başer, 31 Mart Seçimlerinde  2019’un rövanşını almakta iddialı. Her geçen gün seçmenin ilgisinin daha da arttığı Ekrem Başer’in bu iddiası, seçim alanlarından da okunuyor.

Denizli'de Başkan Çavuşoğlu Görevi Zolan'dan Devraldı Denizli'de Başkan Çavuşoğlu Görevi Zolan'dan Devraldı

SEÇMENİN KALBİNİ KAZANDI

Gerek sokak gezileri gerek mahalle buluşmaları gerekse ev ziyaretleri. Zaman 31 Mart’a yaklaştıkça Cumhur İttifakı’nın Merkezefendi Adayı Ekrem Başer daha büyük kalabalıklara hitap ediyor. Seçimlere 2 aydan az bir süre kala adaylığı duyurulan Başer, bu çok kısa sürede Merkezfendi’deki onbinlerce seçmene dokunmayı başardı.

SKM TALEPLERİ KARŞILAMAKTA ZORLANIYOR

Açıkladığı projeler, söylemleri, tarzı ve tavrıyla farklı kitlelerin dikkatini üzerine çekmeyi başaran Başer’in SKM ekibi, bizzat seçmenden gelen “Başkan Adayımızla tanışmak, projeleri detaylı dinlemek istiyoruz” taleplerine yetişmeye çalışıyor. Başer’in yaptığı ev ziyaretlerinde odayı dolduran seçmen, iftar yemeklerinde deyim yerindeyse bir saniye bile boş bırakmıyor, mahalle buluşmaları miting havasında geçiyor.

SAHADAN GELEN VERİLER YÜZ GÜLDÜRÜYOR

Artık sayılı günlerin kaldığı 31 Mart Seçimleri için nefesler tutuldu, şüphesiz seçiklerin en büyük rekabetlerinden birine sahne olacak Merkezefendi’de kıyasıya rekabetin sonucunu bekliyor.  Cumhur İttifakı Merkezefendi’de seçim sonuçlarına yönelik yapılan araştırma sonuçları ve sahadan gelen veriler yüz güldürüyor.
Ekrem Baser Merkezefendide Dalga Dalga Geliyor 1Ekrem Baser Merkezefendide Dalga Dalga Geliyor 2Ekrem Baser Merkezefendide Dalga Dalga Geliyor