Denizli ve bölgede otomotiv sektöründe yaptığı çalışmalar ile adından söz ettiren Manisalı Grup, çalışanlarıyla muhteşem bir gecede bir araya geldi. Firmanın hedefleri ve çalışmaları hakkında bilgilerin verildiği gecede, Manisalı Grup çalışanları da unutulmadı.

Dedeman Park Otel’de düzenlenen geceye Manisalı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Manisalı, Manisalı Ailesi ve Manisalı Grup çalışanları katıldı. Yoğun katılımın olduğu gecede ilk olarak Manisalı Grubun 2013 yılı çalışmaları ve performansı çalışanlara sunuldu. Sinevizyon eşliğinde verilen bilgilerde, Manisalı Grubun otomotiv sektöründe, 2013’nı nasıl geçirdiğini ve 2014 hedefleri açıklandı.

Gecede bir konuşma yapan Manisalı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Manisalı, Denizli’de 1948 yılında çıktıkları bu yolda önemli çalışmalara imza attıklarını ifade ederek, “Manisalı Grup bu günlerine 1948 yılında merhum Hacı Osman Manisalı tarafından açılan küçük bir kalaycı dükkanıyla geldi.  İnanç, azim ve hedefler sizlerle birlikte Manisalı Grubu bu günlere getirdi. Bugün 225’i aşkın çalışanımız, 6 şirketimiz ve 5 ana sektörde, 3 ilde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. 2014 yılında yeni sektörlerde atılımlar yaparak çalışmalarımızı hızla sürdüreceğiz. Bu başarıda emeği olan siz değerli çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Manisalı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Manisalı, kendisi için hazırlanan pastayı kesti. Gecede 10 ve 15. yılını tamamlayan çalışanlara teşekkür plaketi verildi.