İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Başkanı İbrahim Turhan, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer’i ziyaret etti.
“Halka Arz Seferberliği” Paneli öncesinde Denizli Ticaret Odası Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, İMKB Başkanı Turhan’ın yanısıra Denizli Sanayi Odası Başkan Yardımcısı İsmail Yılmaz, Sermaye Piyasası Kurulu 2. Başkanı M. Emin Özer, Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Alp Tekince ve “Halka Arz Seferberliği” Paneli Oturum Başkanı İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Başkan Yardımcısı Mustafa K. Yılmaz ile panelistler Sermaye Kurulu Piyasası Ortaklıklar Finansmanı Dairesi Başkan Yardımcısı Kemal Karahan, KOSGEB Kobi Finansman Daire Başkanı Mehmet Ömerbeyoğlu, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Başkanı Kotasyon Müdürü Sertac F. Karaağaoğlu, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Başkanı Gelişen İşletmeler Piyasası Müdürü Korhan Eryılmaz ve Turkish Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Berra Doğaner hazır bulundu.   
Denizli ve Türkiye ekonomisi ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette Denizli’ye gelen başta IMKB Başkanı Turhan olmak üzere heyete “hoşgeldiniz” diyen Başkan Özer, Denizli’nin üreten ve ürettiğini dünyanın yaklaşık 170 ülkesine ihraç eden bir yapıda olduğunu belirtti. İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlenen ilk 500 ve ikinci 500 büyük firma sıralamasına Denizli’den her yıl 20-25 firmanın girdiğini belirten Özer, “İlimizdeki şirketler, ülke ve şehir ekonomisine katkı sağlama amacındadır. Sürekli artan ihracatımızla birlikte şirketlerimizin daha da büyümesini arzu ediyoruz.” dedi.
İMKB Başkanı Turhan ise Denizli’yi çok yakından takip ettiğini ifade ederek, İMKB’de daha fazla şirketin yer alması gerektiğini, bu gerçekleştiğinde şirketlerin daha fazla ekonomiye katkı sağlayacaklarına inandığını söyledi.
Yapılan konuşmalar sonrasında Başkan Özer, Turhan’a Denizli’nin simgesi horoz hediye etti.