Elektrik faturalarının çok yüksek geldiğinden şikayet eden vatandaşlar için aydınlatmada faturayı 5’te 1’e indirecek sistemi bulduklarını ifade eden Tahtakale İş Merkezi Sahibi Nihat Kara, kendi mağazalarındaki aydınlatma giderinin çok fazla olduğunu, uzun araştırmalar sonucunda Kıril Led Aydınlatma Sistemlerini bularak bu soruna çözüm bulduklarını belirtti.
Elektrik faturalarının çok yüksek geldiğinden şikayet eden vatandaşlar için aydınlatmada faturayı 5’te 1’e indirecek sistemi bulduklarını ifade eden Tahtakale İş Merkezi Sahibi Nihat Kara, kendi mağazalarındaki aydınlatma giderinin çok fazla olduğunu, uzun araştırmalar sonucunda Kıril Led Aydınlatma Sistemlerini bularak bu soruna çözüm bulduklarını belirtti. Kara, “Yurtdışına zaman zaman gidip oradaki sistemleri, yeni ürünleri inceliyoruz. Firmaların aydınlatmada genelde led sistemini kullandığını gördük. Ürünü inceledikten sonra ithalatını gerçekleştirip ülkemize getirdik. Şu an mağazamızda aydınlatma giderlerimiz 220TL’ye kadar düştü. Bunun sebebi de Kıril Led Aydınlatma Sistemidir.”dedi.
Tahtakale İş Merkezi Sahibi Nihat Kara, Kıril Led Aydınlatma Sistemlerinin ömrünün 13 yıl olduğunu ve 3 yıl garantili olduğunu belirtti. Kara, “Normal kullandığımız tasarruf lambaları yılda en az 2-3 sefer değişiyor. Bu, vatandaşımız için bir maliyettir. Yani kısacası Kıril Led kullanırsanız 3 ay içinde kendini amorti ediyor. Kalan 12.5 yıl sizleri aydınlatmaya devam edecek. Masrafı en aza indirip çok ışık isteyen vatandaşımız Kıril Led lambalarını kullansın.” dedi.
Nihat Kara, Kril Led Aydınlatma Sistemlerini merak edip almak isteyen herkesin kendisini arayıp bilgi alabileceğini belirtti.