Hayırseverlerin eğitime olan desteği devam ediyor. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Mehmet Ali Bayraktar, yaptığı katkı ile Bahçelievler mahallesinde 5 yıl önce eğitim-öğretime başlayan anaokuluna eşi Sevgi Bayraktar’ın ismini verdi.


            Valilik makamında düzenlenen protokol törenine; Vali Yavuz Erkmen, Hayırsever Mehmet Ali Bayraktar, eşi Sevgi Bayraktar, çocukları Seren ve Onur Bayraktar ile İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz katıldı.


 

            Vali Yavuz Erkmen, Denizli’de göreve başladığı günden bu yanara 40. Protokolü imzaladıklarını söyleyerek, “Denizli olarak özellikle çalışkanlığı müteşebbisliği ile öne çıkan bir İl olduğumuz kadar, hayırseverliği ile de öne çıkmış bir İlimiz. Halkımızın yoğun bir ilgisinin olduğunu gözlemliyoruz. Yapılanlar da bunu kanıtlıyor. Bugünde bunun güzel örneklerinden birini yaşıyoruz. Mehmet Ali Bayraktar Bey ve eşi Sevgi Hanım, Bayraktar ailesi olarak bu güzel örneklerini gördüğümüz hayırseverliğe bir yenisini ekliyorlar. Önceki yıllarda yapılmış Bahçelievler mahallesinde 4 derslikli anaokulu olarak faaliyetine devam eden kurumumuzun isim hakkını bu protokol ile Sevgi Bayraktar Anaokulu olarak isim hakkını veriyoruz. Ayrıca bu kapsamda Goncalı Mahallemizde 1 derslikli bir anasınıfı inşa edilecek. Oraya da Seren Bayraktar ismini verecekler. Bunun hayırlı olmasını diliyoruz. Yetişecek çocuklarımızın başaralı olmalarını diliyoruz” dedi.


 

            Hayırsever Mehmet Ali Bayraktar da, ailesi ile birlikte böyle bir ulvi bir hizmet yapmak istediklerini, eşi Sevgi Bayraktar’ın uzun yıllar eğitim camiasına dernekler aracılığı ile hizmet verdiğini söyleyerek, okul öncesi eğitime katkı verdikleri için mutlu olduklarını söyledi. 


 

            Konuşmaların ardından Sevgi Bayraktar Anaokulu protokolü Vali Yavuz Erkmen ve Hayırsever Mehmet Ali Bayraktar tarafından imzalandı.


 

            Bahçelievler Mahallesinde yaptırılan anaokulu, 4 derslikli ve bodrum+zemin+1 kattan oluşuyor. Hayırsever Mehmet Ali Bayraktar, 400.000 TL’ye mal olan anaokuluna 200.000 TL katkıda bulundu.