Denizli Yeni Cami arkasında hizmet verecek olan Semerkand İletişim Merkezi açılışına Denizli Ak Parti Milletvekili Nihat Zeybekci, Denizli Belediye Başkan yardımcıları Sezai Günalp, Mustafa Güngör, Semerkand Türkiye Bölge Sorumlusu Yaşar Karaali, Büyük Birlik Partisi Genel başkan Yardımcısı Mehmet Efe, Semerkand Denizli İl Sorumlusu Ali Ulvi Örmeci,  Tümsiad Denizli Şube Başkanı Ömer Hakan Baki, Tümsiad Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Semerkand Türkiye Sorumlusu Yaşar Karaali ise, bu tür temsilciliklerin halkla kucaklaşmaya vesile olduğunu dile getirdi. Karaali Semerkand Grubu’nun sosyal sorumluluk projelerine de imza attığını, toplumun terkedilmiş gibi görünen kesimlerine ulaşmaya çalıştığını kaydetti.

Maneviyatın önemine değinen Denizli Ak Parti Milletvekili Nihat Zeybekci,  “Bilişim Teknoliji gib birçok alanda üstün olan Türkiye’nin Maneviyata da ihtiyaç duyduğunu belirtti. Bu tür manevi değerleri Denizli halkına kazandıran başta Semerkand’ta ve tüm emeği geçen arkadaşlaraa teşekkür eder bu açılışın hayırlı olmasını dilerim” dedi. Konuşmaların ardından yapılan dua ile Semerkand İletişim Merkezi 148. Şubesi Denizli’de hizmete girdi.